Antet
Catalog produse
Autentificare

Adresa de email:

Parola:

» Inregistrare cont

» Recuperare parola

Produse accesate
Informatii
Marci produse
produse tehnico medicale


Viziteaza magazinul Farmasoft.ro pe ShopMania




Panthenol spray ReAm x 150ml.

Marca: Quartett

 

 

Pret cu TVA: 24.80 Lei

In stoc

Comanda acest produs

Comanda instant - Panthenol spray ReAm x 150ml.

Email Telefon

Panthenol spray ReAm x 150ml.

Panthenol spray ReAm x 150ml.
Spray-ul este incolor si nu contine pulbere.


Spray-ul cu Pantenol hrănește și calmează pielea stresată datorită proporției sale deosebit de mari de dex-panthenol, cu rol antiinflamator și de îngrijire a pielii. Sprijină regenerarea pielii și îi asigură hidratarea necesară. Spray-ul Panthenol pentru piele este, prin urmare, potrivit în special pentru utilizare după plajă. De asemenea, este ideal pentru îngrijirea pielii aspre, crăpate și puternic stresate. Oferă pielii elasticitate și o face mai rezistentă la influențele mediului.

Atentie: 
Aerosol extrem de inflamabil. Flacon presurizat: poate exploda daca este incalzit. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se pastra si utiliza langa surse de foc, suprafete incalzite, scantei, flacara deschisa si alte surse de ardere.A nu se intepa sau arde flaconul, nici dupa utilizare. A se feri de razele soarelui. A nu se expune la temperaturi mai mari de 50°C.

Ingrediente:
Apa, izobutan, pantenol, hexildecanol,  laurat de hexildecil, alcool cetilic, fenoxietanol, propan, butan, etilhexilglicerină, acid lactic, acid citric.

spacer
Website detinut de CHRISPHARMABLUE S.R.L., CIF: RO23118146, Reg.Com: J40/999/2008

tensiometre-glucometre.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.